onsdag 20 juni 2012

Fullt ös!!!

Oj oj, det händer så otroligt mycket just nu. Aston har nya hyss för sig varje dag! Han drar sig upp för att stå hela tiden. Han äääälskar att stå vid hundgrinden och prata med hundarna! Han väcker en varje morgon med att stå i sängen och babbla!

Igår började vi dagen med att åka till Stenungsund och göra pass till Aston. Så himla gulligt blev det. Han tyckte det var en konstig upplevelse. Efter det lämna Robert mig hos Anna. Vi drog där efter till Ullared. Var lagom med folk. Vi åt å kikade å shoppade såklart! Det blev väldigt mycket till Aston, men det var ju meningen! Hittade bulldoggs t-shirts till honom! Uv-dräkt inför sommaren och massa leksaker! Påvägen hem stod trafiken still efter Angrereds bron, det hade skett en hemsk olycka mellan 2 personbilar och en lastbil. Vi stod fast så vi var hemma halv 10 på kvällen... Jag säger bara det... Färjan!!!
Dagen var lyckad, skönt att gå själv nere på Ullared. Men man var väldigt glad när man gick komma hem till sin familj!!! Älskar dem sååå väldigt mycket!
Idag blir det midsommar shopping! Mat å annat Sköj!
Ha det bra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar