måndag 16 april 2012

Klart du skall ha en House of Lola träff! Det är fritt fram att prova kläder både på sig själv och sina barn, hur lugnt och härligt som helst i hemmiljö. Sen att kläderna är lika sköna att krypa upp i soffan i, som de är vardagsfina - ja, kanske till och med festfina - det är något du bara får på köpet.

Att få en anledning att träffa sina vänner och samtidigt få möjlighet att känna, klämma, prova och beställa kläder är toppenbra!

Vid en House of Lola träff har vår säljare med sin kollektion och ger tips på olika kombinationer och råd om storlekar. Säljaren kommer alltid ha speciella House of Lola-erbjudanden eller rabatter som bara går att få genom säljaren och alltså inte återfinns i webshopen. Dock är det viktigt att komma ihåg att det inte finns något köptvång under träffen – en trevlig dag/kväll är det viktigaste!

Vi på House of Lola tycker om att barnen är med och känner och klämmer på kläderna, men det är naturligtvis upp till var och en hur man lägger upp en visning. Det är ju inte bara vuxna som tycker om att prova och handla kläder i mysig och stressfri miljö...Att kika in på hemsidan tillsammans med barnen innan en visning är dock alltid att föredra.

Som värdinna får du:

Inbjudningskort att skicka per mail eller skriva ut
Som tack för ditt värdinneengagemang kan du välja mellan att få rabatt på ditt eget köp.

1-9 beställande gäster (inklusive värdinnan) 150 kronor rabatt
10 beställande gäster eller fler (inklusive värdinnan) 300 kronor rabatt

Som värdinna slipper du:
Ta emot betalningar från dina gäster
Leverera ut kläder till dina gäster
Ta med barnen till ett svettigt köpcentrum :-)
Du som värdinna har helt enkelt inget efterarbete, förutom att plocka upp kaksmulor från golvet, diska och torka upp eventulla kaffefläckar...

Titta på dessa underbara nyheter som precis kommit in....
Välkomna att höra av er till mig





               Elin.hoggren@houseoflola.se
                                       

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar