söndag 18 december 2011

Besök av söta Kelly å mamma Linda!

Idag vakna vi kl 07.30, härligt då jag insåg att vi hade minusgrader utanför!! Så underbart!! Fatta med fyra hundar å 16 tassar att försöka torka av innan man går in är en pers... Så tvättstugan är kanon att mellanlanda innan man går in i huset. Men idag var det minusgrader och tassarna var torra!!!

Idag har jag kunnat vara lite själv en stund, jag mata Aston och ringde morfar och sa att han skulle komma å passa Aston en stund!
Han gick en promenad med Aston medans jag hann å städa. Å det bästa åka å handla julstjärnor hos Ingelas trädgård! Blev röda i år, vilket kändes bra då allt är så vitt i köket!

Vid 12 tiden kom Linda å lilla söta Kelly och hälsa på, så kul att ses! Underbara lilla tjej Kelly, vilken liten glad unge! Å Linda, vilket energi knippe! Du är go!!!
Vi fika å hade trevligt och gick sedan en promenad i det underbara vädret. Doris hängde på med, hon har ju sådan energi att hon kunde gått flera mil om dan.
Vi träffa en liten valp på vägen som Doris lekte med lääänge. Hahaha så gulliga!

Så kul att träffa Linda igen, vi var ju kompisar när vi var yngre. Hade glömt hur kul man har med Linda. Vi är likasinade på mångavis, pratar mycket, dreglar när vi pratar fort, hahaha...

Nu ska vi mysa ner oss i soffan Pappa, Aston å ja...härligt med minusgrader återigen!!!

Vi hörs snart igen!
Elin







1 kommentar:

  1. Det blev många vändor med barnvagnen när morfar Bengt passa honom :D

    SvaraRadera